Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Среща относно влошаването на пътната обстановка - Сливен

24 януари 2012 17:10,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1342

На 24 януари 2012г. в заседателната зала на Областна администрация Сливен се проведе извънредна работна среща на областния управител г-н Марин Кавръков с представителите на регионалните структури, имащи отношение към поддръжката на пътната мрежа в района и оказване на помощ на населението при извънредни ситуации – г-жа Моника Сярова – директор на секретариата на БЧК – Сливен, Г-жа Василиса Симеонова – управител на Центъра за спешна медицинска помощ - Сливен, г-жа Лиляна Домусчиева – директор на Областно пътно управление Сливен, гл. инсп. Николай Колев – началник сектор „ПП-КАТ” при РДВР Сливен, г-н Георги Василев – управител на поддържащата фирма на РПМ и комисар Стефан Маринов – началник на ОУ „ПБЗН”.

В началото на заседанието г-н Кавръков сведе до присъстващите получената от Зам.министър-председателя на РБългария Цветан Цветанов и от МВР - ГД „ПБЗН” информация за предстоящото влошаване на пътната обстановка, след което представителите на отделните структури докладваха за готовността на поверените им институции да реагират при възникналите затруднения за движение по републиканската пътна мрежа.

Г-жа Симеонова потвърди готовността за оказване на помощ от страна на 9-те медицински екипа, с които Центърът разполага. Съобщи, че при необходимост може да се разчита и на допълнителна подкрепа от страна на медицински персонал.

Г-н Василев съобщи, че всички машини, с които фирмата разполага, и които са достатъчно, за да покрият определения район, са в пълна изправност и готовност, за да се спазят поетите от фирмата ангажименти.

Г-н Колев информира областния управител за доброто сътрудничество между сливенското звено и тези на Бургас и Търговище, което би помогнало много, ако се наложи затваряне на пътища в района. КАТ Сливен разполага с достатъчно екипи, за да се реагира адекватно и пълноценно при необходимост.

Областният управител г-н Кавръков получи уверение от страна на всички присъстващи, че при евентуална утежнена обстановка в следващите дни всяка една от институциите ще се справи с натоварването в ресора си.