Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Поздравителен адрес на Соня Келеведжиева до участниците в концерт „Дари усмивка на дете”

22 декември 2011 09:56,
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 12 години, брой четения: 795
г-жа Соня Келеведжиева

Соня Келеведжиева, председател на Общински съвет Сливен, изпрати поздравителен адрес до участниците и организаторите на благотворителния концерт – спектакъл под наслов „Дари усмивка на дете”.

 

СКЪПИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА,

 

От свое име и от името на Общински съвет – Сливен ви пожелавам светла Коледа и плодотворна 2012 година! Бъдете вдъхновени за добри дела! Изпълвайте дните си с мисъл, чувства и действия, за да изградите себе си като достойни хора.

 

Поздравявам Ви за идеята за благотворителния концерт – спектакъл, „Дари усмивка на дете”! Да сторите другиму себап е благородство на душата. Истински благородните велики хора са милосърдните, които проявяват разсъдливост, чувство за справедливост, съпричастие всеки ден и ги култивират като качества на духа.

 

Да натрапваш на някого добродетелта си е прекомерна гордост, но да дадеш шанс за живот, да дариш усмивка, да подадеш ръка, когато някой се нуждае от опора, да вдъхнеш кураж, когато някой е обезверен – това е възвишено!

 

Вие, учениците от Сливенската езикова гимназия „Захарий Стоянов”, можете да поведете след себе си стотици млади хора към българския Ханаан, да извървите заедно пътя си през годините, правейки добро.

 

Бъдете благословени заради светлите си помисли, заради съпричастността и братството, заради милосърдието, които проявявате тази вечер, и ги доразвивайте в идните години!

 

Успех в благородното начинание!

 

Ваш приятел, учител

 

и Председател на ОбС – Сливен

 

СОНЯ КЕЛЕВЕДЖИЕВА