Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

БАИТ награди Областна администрация Сливен

27 януари 2012 17:45,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1072
г-н Кавръков

Специална церемония по връчване на годишните си награди организира БАИТ на 26.01.2012г. в София. Награждаването се възобновява след 3-годишно прекъсване, като новото в този формат е увеличеният брой на категории. Целта на БАИТ е да се отдаде дължимото на лица, институции и компании, които допринасят за развитието на информационните и комуникационни технологии със своя професионализъм, иновативност и активна гражданска позиция. С награждаването БАИТ иска да покаже на обществото как информационните технологии са навлезли във всички сфери на съвременния живот и как развитието им спестява много средства на данъкоплатците и повишава конкурентоспособността на бизнеса.

 

Областният управител на област Сливен – г-н Марин Кавръков, получи от името на поверената му институция почетен плакет в категорията „Публична администрация”. Причината за номинацията и награждаването е реализирането на пилотен проект „Електронно правителство” за Област Сливен.

По този начин на 01.06.2011г. стана първата Областна администрация в България, която е в състояние да извършва административни услуги по електронен път.

 

По време на церемонията тази година се проведе и благотворителна инициатива на Сдружение „Приятели на хора в неравностойно положение”. 6 картини на художника Цветан Кацарски бяха продадени, като средствата ще се използват за подпомагане на хора със специални потребности.

Снимки

г-н кавръковнаградените