Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Марин Кавръков се срещна с ръководството на EVN България

30 януари 2012 17:38,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1112
работна среща

На 30.01.2012г. в Областна администрация Сливен се проведе работна среща на областният управител Марин Кавръков с представители на ръководството на „EVN България”. Дискусията даде много добри резултати по всички теми, които бяха обсъдени – стратегията за устойчиво и дългосрочно развитие на компанията, преструктурирането, стажантската програма и инвестиционните й планове за Област Сливен през 2012 г. които за тази година възлизат на 5 млн. лева.

Сред по-значимите акценти на дружеството се открояват:

 

• изграждане на 3 900 метра нови кабелни линии и електропроводи средно напрежение

• изграждане на 42 100 метра нови кабелни линии и електропроводи ниско напрежение

• 6 нови трафопоста

• продължаване реконструкцията на съществуваща мрежа

• продължава изнасянето на отчета на консумираната електроенергия на границата на собственост.

Г-н Кавръков представи свои проектопредложения за напълно нови за България технологии за енергийната ефективност, ползвани в строителството и екозащитата, които са предпочитани извън пределите на страната ни, но още не са навлезли у нас. Ако проектите станат реалност, гражданите на Сливен и областта ще са първите в страната ни, които ще могат да се възползват от това ноу хау. Представителите на ръководството на EVN харесаха проектните предложения на г-н Кавръков и заявиха, че заслужават обсъждане и скоро ще дадат становището си относно хода на дейността.

В края на работната среща г-н Йорг Золфелнер – председател на УС на EVN България, получи от г-н Марин Кавръков Диплом и Почетния знак на областния управител на Област Сливен „за съществен принос и добро сътрудничество в подновяването и поддържането на електропреносната мрежа, прилагане на иновации и ефективни практики в оборудването на учебната база в ПГЕЕ „Мария Кюри” Сливен и подготовката на квалифицирани кадри в Област Сливен”.

Областният управител изказа удовлетворение от срещата си с гостите и очакване за все по-ползотворна съвместна работа между “EVN България” и Областна администрация Сливен.

Снимки

работна срещаработна среща