Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Със съдействието на областния управител Христина Чолакова...

03 януари 2008 12:47,
Излъчване: Област Сливен преди 16 години, брой четения: 1102

Със съдействието на областния управител Христина Чолакова Домът за стари хора в Сливен получи част от традиционното коледно дарение на Ротари клуб – Нова Загора.

За новозагорските ротарианци стана традиция всяка година за Коледа и Нова година да даряват хранителни продукти на училища, социални домове, църкви, болници, пенсионерски клубове и хора в неравностойно положение в Новозагорска и останалите общини в областта. Тазгодишното дарение за сливенския старчески дом включва 450 бр. консерви сърми с лозов лист, които са предоставени от новозагорската фирма „Палирия-България". Миналата година възрастните обитатели на дома също бяха подпомогнати с консервирани хранителни продукти.

„Радостни сме, че новозагорските ротарианци отново се сетиха за възрастните хора от нашия дом. Благодарни сме за този благороден жест, както и за съдействието на г-жа Чолакова това дарение да стигне до нас. Дано в бъдеще социалните домове в областта да се радват на повече такива дарители и то не само по празници", сподели директорът на Дома за стари хора г-жа Илияна Славова.