Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Председателят на Общински съвет Сливен поздрави акушер-генеколозите и акушерките, работещи в МБАЛ „Д-р Иван Селимински”, „ЕВА” и МБАЛ „Х

21 януари 2012 13:23,
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 12 години, брой четения: 930
г-жа Соня Келеведжиева

Уважаеми госпожи и господа!

Честит да Ви е денят на родилната помощ!

Празникът, познат и като Бабинден, идва от далечните праславянски времена, запазил се е и по време на Възраждането, почитаме го и днес, защото е празник на новото начало, на духа, на светлите надежди, на обновлението на българския свят!

Честит празник на всички акушерки, гинеколози, на всички, които празнуват в днешния ден, а чрез Вас нека е честит и на всички жени, които са изпитали истинската радост да станат майки. В този ден Ви поднасям почитта и уважението си към Вашия труд, както и благопожеланията на Общински съвет Сливен.

Имате нашето признание, приятели, за ежедневния труд, за високия Ви професионализъм, за чистите прояви на хуманност.

Да дадеш живот, да дариш надежда, да възторгнеш сърца - за това се иска висока гражданска отговорност, благородство на духа и просветлена душа. Бъдете живи и здрави!

Вашата мисия е да дарявате живот и да ни правите щастливи с най-голямото и най-красиво събитие в човешкия живот– раждането на нашите деца.

Нека се раждат повече здрави деца! Нека чуваме повече детски гласове, нека виждаме усмихнати майки и бащи, за да има надежда за Сливен и хората му.

Пожелавам Ви весел празник, удовлетворение и повече щастливи моменти във Вашата работа!

 

Честит празник!

 

СОНЯ КЕЛЕВЕДЖИЕВА

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ СЛИВЕН