Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ-Сливен събира дарения за хората от бедстващите райони

08 февруари 2012 09:06, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 1947
Десислава Танева

Народният представител от ГЕРБ-Сливен и Областен координатор на партията Десислава Танева призовава кметовете от областта, общинските съветници и гражданите да се включат в кампанията за събиране на дарения за хората от бедстващите райони. Със своя акция се присъединява областната организация на партията.

Кампанията стартира от 8 февруари и ще продължи до 10 включително. Даренията ще се събират всеки ден от 9.00 до 17.00 часа в офиса на ГЕРБ-Сливен, който се намира на бул. Цар Освободител №17. Гражданите могат да предоставят нови или в добро състояние одеала, дрехи, обувки или принадлежности за хигиена. „Призоваваме всички граждани и институциите да се включат в акцията. Трудните моменти като този, в който се намират бедстващите ни сънародници, поставят на изпитание нашата съпричастност и готовност да подаваме ръка, когато някой е в беда. Нека покажем, че можем да сме единни и всеки да помогне според възможностите си”, каза Десислава Танева.

 

Припомням, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ взе решение да дари един милион лева от държавната субсидия на партията за хората, които загубиха домовете си в бедстващите райони. „Това е нашата лична помощ към хората. Парите ще бъдат за пострадалите хора от село Бисер. Да възстановим на хората къщите с тези пари. Все пак 1 млн. лв. от нас като партия са доста пари. Като видях пострадалите постройки, ще им помогнем малко, плюс това, което ще е от Европейската комисия, плюс това, което ще дадем от държавния бюджет, за да възстановим”, каза премиерът Бойко Борисов.