Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Приветствие

10 февруари 2012 16:35, Общински съвет - Сливен
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 12 години, брой четения: 1183
приветствие

Днес се проведе отчетно-изборна конференция на Регионалния синдикат „Образование” към КТ „Подкрепа”. В него са създадени 36 синдикални организации с 485 членове. Председател на Регионалния синдикат „Образование” Сливен е г-жа Надежда Тодорова.

Гости на конференцията бяха г-н Юлиян Петров – председател на Синдикат Образование към КТ „Подкрепа”, г-н Георги Шошев – зам. председател на синдикат „Образование”. Присъстваха членове на организацията от общините Твърдица, Нова Загора, Котел и Сливен.

Г-жа Соня Келеведжиева – председател на Общинския съвет поздрави участниците в конференцията.

 

 

ДО

РЕГИОНАЛЕН СИНДИКАТ

„ОБРАЗОВАНИЕ”

КЪМ

КТ „ПОДКРЕПА”

 

 

В зората на демократичните промени в България, Регионален синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа", се роди, израсна, изгради се и се превърна в една от най – добрите, в една от водещите структури на КТ „Подкрепа”.

Във вашите редици, убедена съм, членуват много стойностни и борбени хора, които със своя дух, интелект, висок морал и непримиримост към социалните, към обществените недъзи правят възможното Синдикатът да укрепва и да се развива. Вие устояхте, колеги, на предизвикателствата на времето ни, бурно, динамично развиващо се, но и съхранявате своите демократични принципи, следвайки утвърдените вече традиции на синдикализма; градите всеки ден своята синдикална визия, успоредена с приоритетите на синдикализма в европейски мащаб.Поздравявам Ви за това.

Вярвам, че ще бъдем добри партньори, защото имаме една цел- добруване на българското общество, българското училище и българския учител, защото всички заставаме зад принципите на Европейската конфедерация на профсъюзите:

- за постигане на устойчиви и стабилни темпове на развитие на икономика, основана на достиженията на науката - Икономика на знанието ;

- Утвърждаване на демократичните принципи за достойно заплащане и осигуряване на положения труд и непрекъснато подобряване на условията на труд и живот на работещите.

- Създаване на общество, основано на принципите на уважението към човешкия живот, личната свобода на индивида, справедливостта и солидарността.

Уважаеми колеги, като пожелавам ползотворна работа на конференцията, искам да Ви поздравя за Новата 2012 г. Нека Ви донесе здраве и благоденствие, успехи в професионалната и синдикалната дейност, за да го има Сливен, за да просперира България.

Пожелавам успех на отчетно-изборната конференция!

 

 

 

СОНЯ КЕЛЕВЕДЖИЕВА

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ СЛИВЕН