Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Десислава Танева благодари на всички, които помогнаха на бедстващите след наводненията

13 февруари 2012 16:39, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 1950
Десислава Танева

Народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен и областен координатор на партията Десислава Танева благодари на всички граждани и фирми, които се включиха в кампанията за подпомагане на пострадалите от наводненията.

На пресконференция днес Десислава Танева информира, че за четири дни от Сливен са изпратени над 5 000 чифта чорапи, чорапогащници и клинове, над 100 одеала и около 100 чувала с топли дрехи за бедстващите хора. Предоставени са и консервирани храни. „Искам най-чистосърдечно да благодаря на всички сливенски граждани и фирми, които се включиха в кампанията. Моите очаквания бяха надминати и съм удивена от невероятната съпричастност, която показаха сливналии. Трагедията е голяма и съгражданите ни показаха, че независимо от напрегнатото си ежедневие, в такива нещастия, могат да бъдат съпричастни. Благодаря на всички още веднъж. Нашият областен център координира действията си с централния кризисен щаб и всяка вечер се изпращаха съответните помощи”, допълни Танева.

Тя, заедно със своите колеги - народните представители Юлиана Колева и Диан Червенкондев, се срещна с журналисти от сливенски медии, за да представи приоритетите на ПП ГЕРБ за 2012 година.