Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Проведе се първата областна Политическа академия на МГЕРБ-Сливен

19 февруари 2012 20:40, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 1995
001

Народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен и областен координатор на партията Десислава Танева даде официален старт на първата областна Политическа академия, организирана от областната младежка структура на ГЕРБ. Тя поздрави инициаторите и пожела на участниците да станат личности с изразена гражданска позиция.

„Нека всичко, което научите тук и научавате по време на нашия партиен живот, да го ползвате за това да станете силни личности, с обществена позиция по проблемите на вашите населени места и цялата държава. Защото в крайна сметка това, което правим, това, в което участваме и искаме да подпомогнем обществото и отделни социални групи, трябва да носи и на вас някакво израстване. Пожелавам ви всички нови дейности, които искате на инициирате, да срещнат подкрепата на по-големите и с тяхна помощ да ги реализирате”, каза Десислава Танева.

 

Първата областна политическа академия за младежите от ПП ГЕРБ-Сливен се проведе на 18 и 19 февруари. Основните теми, по които младежите дискутираха, бяха свързани с принципите на успешното управление и политическата култура. Включиха се представители на младежките организации на партията в общините Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица. Своя опит в политиката споделиха народният представител и член на правната комисия в парламента Юлиана Колева и председателят на Групата общински съветници от ГЕРБ и член на областното ръководство на партията Димитър Митев. Лекция по темата „Политическа култура” изнесе Стоян Марков - член и учредител на ПП ГЕРБ, магистър по политически мениджмънт и публични науки, завършил Българското училище за политика. Младежите бяха включени в интерактивни игри, решаваха казуси, усъвършенстваха умения за работа в екип и ефективно взаимодействие с медиите.

Основни организатори на събитието бяха лидерът на младежката организация Весела Качарова и Инна Игнатова - член на областното ръководство на МГЕРБ-Сливен.

Снимки

002003004005006007