Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Отзиви за подкрепения от ПП ГЕРБ нов председател на НСОРБ

07 март 2012 11:44, Връзки с обществеността
Платено съобщение; Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 1939
---

Кметът на Нова Загора Николай Грозев заяви, че Общото събрание на Националното сдружение на общините в България се е провело на много високо равнище. Според него изборът на кмета на Пазарджик за председател на Управителния съвет на сдружението е потвърждение, че ПП ГЕРБ е широко скроена партия. „Кметът на Пазарджик Тодор Попов е една консенсусна личност, която ще работи за интересите на всички общини. Той е добър юрист и приветствам решението да му бъде гласувано доверие”, каза Грозев.

Кметът на Община Твърдица Атанас Атанасов изрази удовлетворение от избора на новия председател на НСОРБ и смята, че промяната в ръководството на сдружението е била здравословна и необходима. Според него трябва да се дава път на младите, на нови лица и идеи. „Надявам се с този избор нещата да се пречупят и организацията на общините да доразвие своите функции и да засили своите позиции. Не смятам, че е много добре, че нашата област няма представители в Управителния съвет, но когато се работи в положителна посока и се подкрепят добрите идеи и предложения, това няма значение”, допълни Атанасов.

 

Представител в Общото събрание на НСОРБ от община Котел бе общинският съветник от ГЕРБ Вели Алиев Караалиев. Той изрази задоволство от високото представителство на партията в Управителния съвет. „ Мисля, че стана много добре, след като кмета на Пазарджик бе избран на председател. Въпреки, че нямаме представители в УС, смятам, че това не е минус, защото има много хъс и желание за работа от страна на колегите. До сега БСП доминираше в НСОРБ, а сега е много добре, че представителите на ГЕРБ са повече. Имахме срещи с колегите от другите общини и щом сме представители на една и съща политическа сила, ние трябва да се подкрепяме и да си помагаме. Сдружението на общините има добри възможности, благодарение на които може да се направи много в областта на местното самоуправление. Радвам се, че имахме възможност да се видим и с трима от министрите - Нова Караджова, Лиляна Павлова и Томислав Дончев, които въпреки ангажиментите си присъстваха на общото събрание и ни запознаха с приоритетите в своята работа”, каза Алиев.