Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Марин Кавръков посрещна гости от 11 държави

06 март 2012 09:32,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 852
Г-н Кавръков с гости от 11 страни

32-ма представители на 11 страни от Европа гостуваха на областния управител на Сливен. СОУ „Йордан Йовков” – Сливен, с директор Диана Кънева, е българският партньор на училищни институции от Англия, Румъния, Турция, Ирландия, Белгия, Литва, Шотландия, Полша, Италия и Канарските острови по проект на програма „Коменски”.

Участниците в проекта разказаха на г-н Кавръков за дейностите и очакваните резултати в своето начинание, след което дискутираха с него и други възможности за международно партньорство с институции в Сливен и региона.

Проектът, по който в момента се работи, е на тема „Дъга от приятели”. Той е финансиран със средства от Евросъюза по оперативна програма „Учене през целия живот”, секторна програма „Коменски” към Национална агенция „Център за развитие на човешките ресурси”.

Директорът на училището, Диана Кънева, благодари на Марин Кавръков за гостоприемството, проявено към всички участници по проекта. Тя изрази задоволството си от това, че за пореден път областният управител е доказал вниманието и грижите на държавната власт към образованието и възпитанието на децата в Сливенско.

Снимки

гости от СОУ "Йордан Йовков" Сливен и техните партньори от чужбина