Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Днес, 05.12.2008 г. областният управител г-жа Христина Чолакова присъства на тържествената церемония за връчване на дипломите на ...

05 декември 2008 14:11,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 986
Випуск 2008

Днес, 05.12.2008 г. областният управител г-жа Христина Чолакова присъства на тържествената церемония за връчване на дипломите на абсолвентите от випуск 2008 на Инженерно-педагогически факултет и Колеж - Сливен

В тържествена обстановка, след изслушване на студентския химн, проф. Станимир Карапетков, ръководител на обединената структура Сливен към ТУ София, връчи награди на доц. Янков и доц. Гавазов - дългогодишни преподаватели, с благодарност за положения през годините труд.

Г-жа Чолакова приветства абсолвентите и им пожела успешен път на житейска реализация. Тя увери младите бакалаври и магистри, че областното и общинско ръководства с внимание следят тяхното развитие и очакват бъдещата им реализация да бъде в нашия град, който има нужда от техния ентусиазъм и креативно мислене.

Приветствие поднесоха и другите гости на церемонията, както и декана на ИПФ Сливен - доц. Динко Павлов, директора на Колеж Сливен – доц. Андреас Хараламбус и проф. Карапетков.

 

Г-жа Чолакова връчи дипломата на първенеца на випуск 2008 от Инженерно - педагогическия факултет Сливен.