Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Поздравление

07 април 2012 08:34, Общински съвет - Сливен
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 12 години, брой четения: 970
Поздравление

Г-жа Соня Келеведжиева изпрати поздравителен адрес до участниците и организаторите на Националния фестивал Цветен камертон, който се провежда днес и утре в Сливен.

 

ДО

ОРГАНИЗАЦИОННИЯТ КОМИТЕТ

НА ДЕВЕТИ НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ

„ЦВЕТЕН КАМЕРТОН”

СЛИВЕН 2012

 

 

 

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

 

Приемете моите искрени поздравления по повод откриването на Деветия национален фестивал за млади изпълнители на популярна музика „ЦВЕТЕН КАМЕРТОН”.

От свое име и от името на Общински съвет Сливен поздравявам младите таланти, участници във фестивала, и техните ръководители, отдали знания и умения на своите възпитаници, показали им пътя към популярната песен!

Скъпи момичета и момчета пред Вас стои едно предизвикателство - да се представите достойно, да защитите подобаващо себе си и Вашите учители! Пожелавам Ви здраве, воля и упоритост, радост и успехи, красиви мигове в Сливен, удовлетворение от самите себе си и много високи постижения в предстоящия форум- „битката” на „арената” на популярната музика. Вашите „оръжия” в тези дни на благородно съревнование ще бъдат дарбата и любовта Ви към песента- използвайте ги, за да постигнете мечтания успех.

Пожелавам Ви самочувствие и непрекъснат стремеж към развитие, за да покорявате върхове, защото вие сте бъдещето на България! Следвайте образците, традициите в българското и световното певческо изкуството, но и създайте свои пътеки в него, вплетете във венеца му своя талант, своя глас, своята младост, за да популяризирате музикалното изкуство.

Вярвам, че форумът, в който сърцато участвате, ще донесе удовлетворение на всички Вас- млади таланти и ръководители, творци и организатори. Ще Ви насърчи да продължите да работите със сърце и воля за развитие както на самите себе си, за изкуството, така и за утвърждаване и популяризиране на фестивала за млади изпълнители на популярна музика „Цветен камертон”.

Нека песните Ви покоряват сърца и сцени, да отворя пред Вас, млади хора, вратите към Европа и света, за да разнасяте славата на Родината ни.

Дано всяко достойно дело в областта на музиката да среща съпричастност и последователи.

 

Още веднъж - успех и на добър час!

 

 

СОНЯ КЕЛЕВЕДЖИЕВА

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОбС-СЛИВЕН