Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Депутатите от ГЕРБ-Сливен поздравяват сливенската общественост за 24 май

23 май 2012 15:04, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 11 години, брой четения: 1877
---

Народните представители от ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева, Юлиана Колева и Диан Червенкондев изпратиха поздравителен адрес до училища и културни институти в града по повод празника на българската просвета и култура. „Уважаеми учители и ученици, дейци на културата и изкуството, скъпи съграждани!

Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост е един от най-почитаните от всички нас празници. На 24 май даваме дължимото уважение на светите братя Кирил и Методий, които ни оставиха най-ценното наследство – българското четмо и писмо. Прекланяме се пред мъдрите учители, дарили ни буквите, които довеждат всяко знание до ума и сърцата ни. Благодарим на онези, които продължават делото им, учат децата ни и дават нов живот на българския език.

Нека с общи усилия го запазим чист, да го направим по-богат, да го съхраним за бъдещето. Пожелаваме на всички българи много здраве, успехи и вяра, да не стихва жаждата ни за знания, да предаваме мъдростта на предците ни за духовното извисяване на нацията и поддържане на българщината.

Честит празник на българската просвета и култура!”