Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Керанка Стамова връчи подаръци на деца от приемни семейства

01 юни 2012 14:45, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 2098
---

Общинският съветник Керанка Стамова участва в официалната церемония по награждаване на носителя на приза „Майчино сърце” в Сливен. Наградата е учредена от Сдружение „За духовни и социални дейности", Сдружение „Демократичен съюз на жените" и Фондация „Рози" – Сливен.

Целта е да се популяризират и да получат широка подкрепа и обществена гласност усилията на приемните семейства от област Сливен, приели да отглеждат в домовете си деца, лишени от родителски грижи. Тази година носител на приза е Здравка Манолова, която е приемен родител на две деца – братче и сестриче на 4 и 6 години. Тя получи наградата си – медальон с формата на сърце и грамота, от областния управител Марин Кавръков. Манолова благодари за признанието и изрази надежда, че приемните родители ще стават все повече.

На церемонията присъстваха и други приемни родители от Сливен, заедно с децата, които отглеждат. Общинският съветник Керанка Стамова подари на малчуганите занимателни игри и отправи пожелания за щастливо детство и много здраве. Майките получиха букет с цветя и поздравления за грижите, които полагат за децата.

Снимки

------------------