Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Село Самуилово отбеляза празника си

04 юни 2012 10:35, Общински съвет - Сливен
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 12 години, брой четения: 1088
Празник на Самуилово

 

На 3 юни 2012 година с. Самуилово чества празника си. Той по традиция се отбелязва на деня(по стар стил), посветен на Св. Св. Константин и Елена.

На тържествата присъстваха г-жа С. Келеведжиева – председател на Общинския съвет, инж. Кольо Милев – кмет на община Сливен, г-н Борислав Павлов и г-н Р. Русев – зам. председатели на Общински съвет Сливен, общински съветници и много гости. Кметът на селото Радослав Кутийски откри празника, а г-н Кольо Милев- кмет на Сливен приветства гостите и жителите на Самуилово от името на Общината и ОбС Сливен.

Празничната програма включваше надпяване на самодейни състави от населени места на общината на лятната естрада в селото, традиционни хора в парка край стария 1000-годишен дъб в центъра на селото.

На пистата край Самуилово се проведе мотокрос, който събра състезатели и любители от цялата страна. Освен състезанието за високи скорости в следобедните часове се проведе и футболна среща между отборите на с. Самуилово и с. Бяла, която бе спечелена от отбора на домакините с пет на един.

 

Снимки

Празник на с. СамуиловоПразник на СамуиловоПразник на СамуиловоПразник на Самуилово