Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Приемен ден на Председателя на ОбС

21 юни 2012 16:58, Общински съвет - Сливен
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 11 години, брой четения: 1053
Приемен ден на Председателя на ОбС

В приемния си ден тази седмица г-жа Соня Келеведжиева прие и разгледа пробелеми на граждани, свързани с урегулиране на имоти, инвеститорски интерес от немски бизнесмени към Сливен, социални и жилищни проблеми и др.

Граждани изказаха благодарността си към Председателя на ОбС и общинска администрация Сливен за бързата реакция по повод тяхна жалба за възстановяване пейките в пешеходната зона до ІV-ти Пощенски клон. Пейките своевременно са възстановени и се ползват от майките и децата в квартала.

В приемния си ден г-жа Келеведжиева бе посетена и от г-н Атанас Митев, който сподели с нея житейските си проблеми. Предостави й писмо- обръщение „Ненужните хора на България”, с което цели да разкаже историята на един млад човек с увреждания. В него той споделя трудностите, пред които го поставя съдбата, отнела му част от зрението, но научила го да се бори с несгодите и да завърши успешно специалност „Лечебен масаж” в Медицински институт- София и магистратура „Публична администрация” в ТУ Варна, да придобие сертификати за компютърни умения. Но независимо от всичките му знания да се окаже нереализиран на трудовия пазар.

Председателят на ОбС се ангажира с поставения проблем, но и се обръща с молба към онези, които имат възможност и желание- нека да дадат шанс за реализация на един млад човек.

За контакти: obsavet@sliven.bg

 

Виж приложения файл „Ненужните хора на България”.

Файлове