Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Лидерът на МГЕРБ-Сливен Весела Качарова: „В България може да се успее”

09 юли 2012 15:51, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 11 години, брой четения: 2320
Весела Качарова

Областният координатор на Младежката организация на ПП ГЕРБ в Сливен Весела Качарова даде висока оценка на отчетно-изборното събрание на МГЕРБ, което се проведе в Националния дворец на културата в неделя. Форумът бе под надслов „Успяваме в България”. В него се включиха около 1 300 делегата, от които 40 бяха от Сливенска област.

„Всички присъстващи се обединихме около идеята, че в България може да се успее. Доказателство за това е, че М ГЕРБ има над 80 общински съветници, кметове и народни представители. Участието на младите хора в управлението на страната може да доведе до положителни резултати във всички сфери. Хубаво е, че ГЕРБ дава шанс на младите за личностно развитие и себедоказване. Премиерът Бойко Борисов изрази задоволство от работата на министрите Лиляна Павлова и Делян Добрев и смята, че това са едни от най-успешните министри в съвременната история на България, млади хора, които всеки ден се доказват и могат да бъдат добри политици. Той каза, че младежите са много важна част от партия ГЕРБ, препоръча по-висока активност по важни за страната въпроси и потвърди своята подкрепа за М ГЕРБ”, каза Качарова.

На събранието бе избран нов ръководен орган на младежката организация – Национален изпълнителен съвет. Новите попълнения са две - Николай Николов от МГЕРБ – Враца и Силвие Ахмед от МГЕРБ – Кърджали. Те заеха мястото на Живко Тодоров и Калин Захариев. Председател на НИК на МГЕРБ остава Моника Панайотова.

Весела Качарова припомни, че М ГЕРБ съществува като структура от 2008 г. „Младежите са помагали и преди създаването на партията. Младежката организация се разраства през годините. Показателен е фактът, че е създадена от 600 младежи, а сега са над 7 000. „М ГЕРБ е много активна организация, отличава се от останалите с участието си в много граждански инициативи, международни проекти и национални форуми и партньорство с авторитетни европейски организации.

Отчетно-изборното събрание на МГЕРБ се провежда на всеки три години. Членовете на Младежката организация в Сливенска област са над 500. В общините има по няколко структури, а най-новата структура е учредена преди два месеца в село Сборище.

 

Аудио

звук - Весела Качарова