Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информират областния управител за предстоящото осмо издание на Летен франкофонски университет

14 март 2009 10:06,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1180

 

В писмо до областния управител Христина Чолакова директорът на Института за изучаване на франкофонията и мондиализацията към Университета „Jean Moulin” в Лион, Франция, Мишел Гийу информира, че в периода от 24 юни до 3 юли т.г. ще се проведе осмото издание на Летен франкофонски университет на тема „Запознаване с франкофонията, децентрализацията и децентрализираните политики на сътрудничество във франкофонското пространство”. Организатор е Институтът за изучаване на франкофонията и мондиализацията към Университета „Jean Moulin” с подкрепата на регион Rhone-Alpes под патронажа на Международната асоциация на франкофонските региони.

Обучението дава познания за децентрализацията и децентрализираните политики на сътрудничество във франкофонското пространство. Повече информация и заявление за участие могат да бъдат изтеглени от интернет сайта на института: http://iframond.univ-lyon3.fr

Кандидатурите за участие могат да бъдат изпратени по електронна поща или факс, а задължително и по пощата на адреса на института не по-късно от 21 май 2009г.