Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Студенти на стаж в Областна администрация Сливен

29 август 2012 18:07,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 1100
Стажанти

Днес в заседателната зала на Областна администрация Сливен се състоя събеседването на студенти, заявили желание да стажуват в продължение на месец в държавната администрация. Областният управител проведе разговор с всеки от петимата кандидати, които се явиха на интервюто. Г-н Кавръков и комисия от експерти от ОА – Сливен препитаха студентите по различни теми, свързани с изучаваното от тях в университета и останаха доволни от придобитите знания на кандидатите и тяхната мотивация за работа в администрацията.

Провеждането на неплатени едномесечни студентски стажове в държавната администрация е възможно чрез реализирането на проект „Създаване на капацитет за бъдещето – провеждане на студентски стажове в държавната администрация“, финансиран по ОП „Административен капацитет“, съфинансирана от ЕС чрез Европейски социален фонд.

В изпълнение на проекта ще бъдат организирани два неплатени едномесечни стажа за общо 400 студента. Първият стаж започва на 17 септември 2012 г., а вторият е през октомври. Стажовете ще обхванат държавната администрация на трите нива – централно, областно и общинско.

Снимки

СтажантиСтажантиСтажантиСтажантиСтажантиСтажантиСтажанти