Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Студенти на стаж в Областна администрация Сливен

29 август 2012 18:07,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 1141
Стажанти

Днес в заседателната зала на Областна администрация Сливен се състоя събеседването на студенти, заявили желание да стажуват в продължение на месец в държавната администрация. Областният управител проведе разговор с всеки от петимата кандидати, които се явиха на интервюто. Г-н Кавръков и комисия от експерти от ОА – Сливен препитаха студентите по различни теми, свързани с изучаваното от тях в университета и останаха доволни от придобитите знания на кандидатите и тяхната мотивация за работа в администрацията.

Провеждането на неплатени едномесечни студентски стажове в държавната администрация е възможно чрез реализирането на проект „Създаване на капацитет за бъдещето – провеждане на студентски стажове в държавната администрация“, финансиран по ОП „Административен капацитет“, съфинансирана от ЕС чрез Европейски социален фонд.

В изпълнение на проекта ще бъдат организирани два неплатени едномесечни стажа за общо 400 студента. Първият стаж започва на 17 септември 2012 г., а вторият е през октомври. Стажовете ще обхванат държавната администрация на трите нива – централно, областно и общинско.

Снимки

СтажантиСтажантиСтажантиСтажантиСтажантиСтажантиСтажанти