Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Турнир по тенис за празника на Нова Загора е под патронажа на народния представител от ГЕРБ Десислава Танева

13 октомври 2012 12:22, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 11 години, брой четения: 2020
---

Под егидата на народния представител от ПП ГЕРБ Десислава Танева в Нова Загора се провежда турнир по тенис на корт за смесени двойки, който е част от програмата за празника на града – Петковден. Турнирът на провежда за осма поредна година в навечерието на празника.

Проявата днес бе официално открита от Десислава Танева. Тя пожела успех в надпреварата и изрази надежда, че тенисът ще се развива в града и ще добива все повече привърженици. Кметът на Община Нова Загора Николай Грозев поздрави народния представител и благодари, че спортната проява се провежда под нейния патронаж.

Председателят на тенис-клуба в Нова Загора Стоян Шатов приветства всички участници и народния представител. На откриването присъстваха още зам.-кметът на общината Галя Захариева, координаторът на ППГЕРБ-Нова Загора Сергей Радилов, общинският съветник от ГЕРБ Георги Мангъров, както и представители на младежката организация. Проявата уважи и световната шампионка по борба Станка Златева.

В турнира участват 18 смесени двойки, има представители от Бургас, Раднево, Казанлък, Сливен и Стара Загора. Десислава Танева също е сред участниците. Утре ще се играят полуфинали и финали, след което ще бъде официалното награждаване.

 

Снимки

---------