Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

МО обявява обществена поръчка за ремонт на военни паметници в Сливен и Ямбол

16 октомври 2012 14:39,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 923

В Областна администрация – Сливен постъпи информация от Министерството на отбраната на Република България за публична покана за обществена поръчка „Възстановяване и ремонт на военни паметници” на територията на цялата страна, включително такива в областите Сливен и Ямбол.

Обектите, за които е обявена процедурата за кандидатстване за обществената поръчка са два военни паметника в Сливен – портал-паметник на 11 пехотен Сливенски полк и паметник-чешма на загиналите в Балканските войни 1912-1913 год. и паметникът на 29 пехотен Ямболски полк в Ямбол.

Заинтересованите лица и фирми могат да намерят подробна информация и документация в сайта на Министерство на отбраната в раздел Обществени поръчки на Комендантство на МО.

Отваряне на офертите на участниците ще се извърши:

от 14:00 часа на 23.10.2012 г. на адрес гр. София, ул. „Дякон Игнатий“ № 3.

Желаещите да присъстват на отваряне на офертите един ден предварително да заявят своето участие на тел. 02 9221609, 0892299109

При проявен интерес към участие в процедурата, ще бъде предоставян снимков материал по електронна поща, след отправено запитване на електронен адрес: y.petkov@mod.bg

 

http://www.mod.bg/bg/op.html