Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител присъства на празника на медиците от МБАЛ "Д-р Ив. Селимински"

07 април 2009 14:03,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1074
медици

Областният управител Христина Чолакова уважи с присъствието си празника на здравните работници от МБАЛ „Д-р Ив. Селимински”, който бе отбелязан с тържествен коктейл в ресторант „Дева”. Тя се обърна към всички присъстващи, като ги поздрави със Световния ден на здравето – 7 април.

„Днешният празничен ден е ден на признанието и благодарността на хората от област Сливен за вашия отговорен и всеотдаен труд, за вашите хуманни усилия в здравеопазването. Но заедно с това искам да заявя и тяхната надежда за по–добро и хуманно здравеопазване. Убедена съм, че с помощта на знанията, опита и високия морал, които притежавате, нашето здравеопазване много скоро ще изпълни високите европейски изисквания и критерии и българската нация ще стане още по–здрава и единна”, отбеляза в приветствието си областният управител.

Г-жа Чолакова пожела на всички, работещи в сферата на здравеопазването и техните семейства, много лично щастие, здраве и професионални успехи. Тя връчи поздравителен адрес на директора на МБАЛ „Д-р Ив. Селимински” д-р Методи Попстойков.