Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

В откриването на Панаир на училищата -2009-2010...

11 май 2009 17:19,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1236
Г-жа Чолакова разговаря с участниците в Панаира

Областният управител на Сливен Христина Чолакова и заместник областният управител Фатме Мустафова днес, 11 май, взеха участие в откриването на Панаир на училищата -2009-2010. По традиция панаирът се провежда във фоайето на ДТ „Ст.Киров” в Сливен. В тазгодишния форум взимат участие 12 учебни заведения с прием след 7 и 8 клас. Единадесет от тях са от гр. Сливен, както и Професионалната гимназия по селско стопанство от гр. Нова Загора.

Г-жа Чолакова разгледа с интерес изложбените щандовете на всички участници в панаира и разговаря с представителите на учебните заведения. По време на срещата с преподаватели и възпитаници от Професионалната гимназия по Механотехника в Сливен, областният управител предложи в близко бъдеще Областна администрация-Сливен със съдействието на преподаватели от гимназията, да стане организатор и домакин на открит урок по безопасност на движението или друга подобна инициатива с участието на сливенски деца.

 

Снимки

Откриване на Панаир на училищата 2009-2010Г-жа Чолакова и г-жа Мустафова се запознаха с новите специалности, предлагани в гимназиите