Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заседание на комисията за подбор на кандидатите за работа в Областна администрация-Сливен...

13 май 2009 16:38,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1111

Заседание на комисията за подбор на кандидатите за работа в Областна администрация-Сливен и Общинските администрации в Сливен, Нова Загора и Твърдица по програмата „Старт на кариерата” се проведе днес преди обяд в Областна администрация-Сливен. Председател на заседанието бе заместник-областният управител Фатме Мустафова.

Единадесет са кандидатите за обявените 5 работни места в четирите администрации по програмата тази година и всички те бяха номинирани. По процедура едно лице може да кандидатства едновременно за три работни места, но само за едно работно място при един работодател по Програмата.

Тази година по програмата „Старт на кариерата” Областна администрация-Сливен е заявила две работни места за специалност „Право”/ „Архитектура, строителство и геодезия” в отдел „Държавна собственост” и едно работно място за специалност „Информационни технологии” в отдел „Регионално развитие”, Общинска администрация-Сливен-едно работно място за специалност „Социални дейности, Социален и/или здраве мениджмънт, Общинска администрация-Нова Загора за специалност „Социални, стопански и правни науки, Технически науки, Природни науки, Математика и информатика, и в Общинска администрация-Твърдица е обявено работно място за специалност „Социални дейности”.

След днешните номинации на 11-те кандидата, в срок до 27 май работодателите следва да проведат интервюта с кандидатите, след което одобреният кандидат ще бъде назначен на работа в съответното ведомство.

До 10 юни 2009 година окончателният списък на одобрените лица ще бъде публикуван на интернет-страницата на Агенцията по заетостта и на информационните табла в дирекциите „Бюра по труда”.