Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител присъства на благотворителен концерт в Деня на доброволчеството

06 декември 2012 10:33,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 768
Концерт

5 декември е Международният ден на доброволеца и се отбелязва с различни прояви в цял свят. В Сливен в залата на ДНА се проведе благотворителен концерт , който е част от организирана кампания съвместно с Областна дирекция на МВР – Сливен, Регионален инспекторат по образованието - Сливен и Областен съвет на Български Червен кръст – Сливен. Тази кампания е за оказване на финансова помощ и събиране на средства за лечението на Емил Николов, инспектор в „ Борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни” при Областна дирекция на МВР – Сливен.

На благотворителния концерт в подкрепа на Емил Николов присъстваха областният управител на Сливен Марин Кавръков, началникът на РИО Бисерка Василева, заместник-директорът на ОД на МВР Христо Тодоров, директорът на БЧК Моника Сярова, много граждани и приятели на г-н Николов.

Доброволчеството е изключително специална дейност . От една страна, човек се посвещава на една добра кауза – да прави живота на другите по – красив, по – добър и по- успешен. От друга, се научава на безкористност и дава без да пита какво ще получи в замяна. А това, което всъщност получава като награда, е безценно – личностно развитие и удовлетворение, дълбока признателност и много нови приятели.

ОС на БЧК - Сливен честити празника и пожелава на всички доброволци - бъдете здрави, усмихнати и добри. Продължавайте да носите доброто в себе си и да го раздавате щедро!

Снимки

КонцертКонцертКонцертКонцерт