Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Церемония по награждаването на 10 – те най-добри спортисти на спортното училище в Сливен

12 декември 2012 11:08,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 1010
10-те най-добри спортисти

Десетте най– добри спортисти за 2012 година на Спортно училище „Димитър Рохов” /Сливен/ бяха отличени на тържество в зала”Зора” на 11 декември.

Областният управител Марин Кавръков, кметът Кольо Милев, заместник-кметът Иван Славов, началникът на РИО Бисерка Василева и представителят на Министерството на физическото възпитание и спорта за Сливен, Ямбол и Стара Загора Николай Даков наградиха призьорите. За пореден път залата на тържеството се оказа тясна да събере всички желаещи да бъдат съпричастни със спортните успехи на профилираното учебно заведение.

Директорът на Спортното училище Наташа Иванова поздрави гостите, учениците и учителите като обяви, че изпращат още една успешна година.

След проведената анкета за спортист номер едно на учебното заведение бе избрана Бетина Темелкова. Тя е европейска шампионка по джудо и самбо и първа в надпреварата за европейската купа при кадетките.

Втора в подреждането е Натали Сосерова /самбо/, която е втора на европейско първенство за кадетки и балканска шампионка по джудо.

За третата позиция бе предпочетен Божидар Темелков /самбо/. Той участва на Европейско първенство по самбо за кадети, като зае втора позиция. Към актива се прибавя и балканската титла по джудо и втората позиция на европейската купа по джудо. В разпределението на местата следват – Божидар Андреев /вдигане на тежести/ - на 4 позиция. След него на 5-то място е Пресиян Михов /борба/, на 6-то – Иван Стефанов /самбо/, 7-ма – Илияна Кънева /лека атлетика/, на осмо място Даниела Пандова /вдигане на тежести/, 9-то място за Елена Костадинова /джудо/. На 10-та позиция е Васил Балазов /борба/.

Призът в категория „Треньор на годината” бе присъден на състезаващия се треньор по джудо и самбо Мартин Иванов.

За първа година бяха отличени и отборни победители по видове спорт. Специалните награди получиха кадетите по борбата, вдигане на тежести - кадети, джудо - юношите и девойките младша възраст, самбо - юноши и девойки до 18 години и кадети и кадетки, футбол – юноши. Настроение в програмата преди предстоящите Коледни и Новогодишни празници внесоха изпълненията на млади таланти от музикалните и танцови школи в града.

Снимки

10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти10-те най-добри спортисти