Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Днес, 20 май, под ръководството на областния управител на Сливен Христина Чолакова се проведе учебно-методически сбор...

20 май 2009 16:43,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1116

Днес, 20 май, под ръководството на областния управител на Сливен Христина Чолакова се проведе учебно-методически сбор по въпросите на отбранително-мобилизационната подготовка и сигурността в област Сливен. Сборът премина в две части- в залата на Областна администрация и с практически занимания на терен.

“Предизвикателствата пред отбранително-мобилизационната подготовка на страната в условията на кризи и перспективи за усъвършенстване на системата за нейното управление” бе темата на сбора, в който освен членове на Областния съвет по сигурност, взеха участие и експертите по отбранително-мобилизационна подготовка от общините Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.

Доклади по темата изнесоха подполковник Григор Григоров-началник на Военно окръжие Сливен, комисар Ангел Даскалов от ОД МВР-Сливен, подполковник Георги Коев от под. 22220-Сливен и Александър Александров от Областна администрация-Сливен.