Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПРЕСТИЖНО ОТЛИЧИЕ ЗА УЧЕНИЦИ

18 декември 2012 16:02, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 11 години, брой четения: 3707
Грамотата на Росен от 4 клас

В конкурса за детска рисунка на тема: „Как искам Европейският съюз да промени моя град” победители на областно ниво са учениците Росен Стойнов от ІV„б” клас и Халил Халилов от VІІ„б” клас при ХІІ ОУ „Елисавета Багряна” – град Сливен.

Двамата победители получиха грамоти за І-во място и голямата награда – по един МП- З плеър.

Конкурсът се провежда под егидата на министъра по управление на средствата на Европейския съюз -Томислав Дончев. Негов организатор е Централния информационен и координационен офис в Администрацията на Министерски съвет и 27-те областни информационни центъра.

На 15.12.2012 г. в гр. София в гранитна зала на Министерски съвет на официална церемония номинираните ученици от област Сливен, получиха на национално ниво грамоти и награди от министъра на културата Вежди Рашидов и министъра по управление на средствата от Европейския съюз – Томислав Дончев.

Рисунките на двамата ученика от Сливен с ръководител Румен Петров ще бъдат изложени на специална изложба в Брюксел.

Снимки

Грамотата на Халил от 7 класРисунката на РосенХалил с рамотата от СливенНаграждаването на Росен в Сливен Румен Петров с възпитаника си РосенРосен в СофияСред наградените деца от цяла България в Министерския съветДвете момчета от ОУ"Ел.Багряна" пред Министерския съвет в Софиявръчване на Грамотите Младите художници и техния преподавател Румен Петров в СофияСред всички наградени