Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Вие носите културата и традициите на своите народи, пренасяте ги през различни граници ...

22 май 2009 13:49,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1368
Г-жа Чолакова с участниците във фестивала

Вие носите културата и традициите на своите народи, пренасяте ги през различни граници и ги носите в различни държави. В това се състои красотата на този фестивал - това бяха част от думите, с които областният управител на Сливен Христина Чолакова се обърна към децата, участници в 13-я Международен детски танцов фолклорен фестивал. Днес, 22 май, преди обяд те бяха гости в Областна администрация-Сливен.

Г-жа Чолакова заедно със своите заместници Радостин Койчев и Фатме Мустафова приеха представителите на 11-те гостуващи детски фолклорни състава в заседателната зала. Това е едно прекрасно мероприятие, което жителите и институциите в нашия град, очакваме с нетърпение всяка година- каза още областният управител.

След като г-жа Чолакова се запозна с всяко едно от гостуващите деца, тя им поднесе и сувенири. Решихме да подарим на всеки от вас по една касичка, в която да събирате монети от различните държави, в които пътувате на турнета, по този начин касичките ще се превърнат за вас в касички за символични спомени от държавите, които сте посетили- пожела Христина Чолакова на малките си гости.

Снимки

Размяна на сувенири