Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Вие носите културата и традициите на своите народи, пренасяте ги през различни граници ...

22 май 2009 13:49,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1465
Г-жа Чолакова с участниците във фестивала

Вие носите културата и традициите на своите народи, пренасяте ги през различни граници и ги носите в различни държави. В това се състои красотата на този фестивал - това бяха част от думите, с които областният управител на Сливен Христина Чолакова се обърна към децата, участници в 13-я Международен детски танцов фолклорен фестивал. Днес, 22 май, преди обяд те бяха гости в Областна администрация-Сливен.

Г-жа Чолакова заедно със своите заместници Радостин Койчев и Фатме Мустафова приеха представителите на 11-те гостуващи детски фолклорни състава в заседателната зала. Това е едно прекрасно мероприятие, което жителите и институциите в нашия град, очакваме с нетърпение всяка година- каза още областният управител.

След като г-жа Чолакова се запозна с всяко едно от гостуващите деца, тя им поднесе и сувенири. Решихме да подарим на всеки от вас по една касичка, в която да събирате монети от различните държави, в които пътувате на турнета, по този начин касичките ще се превърнат за вас в касички за символични спомени от държавите, които сте посетили- пожела Христина Чолакова на малките си гости.

Снимки

Размяна на сувенири