Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПП ГЕРБ изказа съболезнования на семейството на котленския кмет Шериф Куванджъ

31 май 2009 13:29,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 14 години, брой четения: 2216

Ръководството на ПП ГЕРБ Сливен изпрати съболезнователен адрес до семейството Шериф Куванджъ, кмет на котленското село Ябланово. Куванджъ претърпя снощи тежка катастрофа, в която загина неговата съпруга, а той и петнайсетгодишният им син получиха тежки травми.

 

"Приемете моите най-искрени съболезнования за загубата, се обърна към семейството Десислава Танева, председател на Общински съвет Сливен. Потресени сме от нещастието, предизвикано от поредната нелепа катастрофа."

 

Катастрофата е станала на мокър и хлъзгав път край котленското село Тича. Навлизайки в зоната на десен завой при мокра пътна настилка, водачът е загубил контрол над управлението на автомобила, навлязъл е в насрещната лента за движение и се е блъснал челно в тежкотоварен автомобил “Ивеко” със софийска регистрация. Вследствие на катастрофата е починала на място, возещата се на предната дясна седалка в лекия автомобил съпруга Куванджъ. Той е получил тежки травми и е откаран за лечение в МБАЛ-Сливен с опасност за живота. 15-годишният им син, който също е пътувал в автомобила е получил леки наранявания и е откаран за лечение в сливенската болница без опасност за живота.