Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПП ГЕРБ ще уважи събора в село Самуилово

03 юни 2009 08:11,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 14 години, брой четения: 2168
Самуилово

Представители на ПП ГЕРБ от организациите на партията в Сливен, Нова Загора, Твърдица и Котел ще вземат участие днес в традиционния събор на сливенското село Самуилово. Селището, което се слави с най-голям прираст на населението в Сливенско, както и с атрактивната щъркелова колония, чества своя празник в Деня на св. Константин и Елена /стар стил/.

 

Празничната програма ще започне в 10 часа с концерт на деца от детската градина „Слънчо” в селото, на 5 състава от Сливен и 15 от околните села от клубове на пенсионерите.

 

От 14 часа в двора на училището започва детският футболен турнир на малки врати с участието на отбори от Самуилово, Кермен, Крушаре, Гавраилово. Ще има състезания по волейбол и баскетбол на новоизградената спортна площадка.

 

От 11 часа за първи път мотокрос на създадената през миналата година в края на селото мотописта, с участието на състезатели от цялата страна. Заявка са направили около 150 рокери. Час по-късно ще се проведе друго състезание, само че с една конска сила. От 12 часа ще започва конно надбягване.

 

Организаторите са осигурили парични, предметни награди и грамоти, съобщи кметът на селото Иван Василев. За празничното настроение на гостите ще се погрижи известният водещ Сашо Касянов.