Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител на Сливен Марин Кавръков бе домакин на среща на членовете от Дружеството за приятелство с Русия и ОНД

16 януари 2013 14:43,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 905
Среща с Дружество за приятелство с Русия

На 16 януари 2013 година в конферентната зала на Областна администрация Сливен се състоя среща на членовете на Дружеството за приятелство с Русия и народите от ОНД. Председателят на дружеството Стоян Георгиев представи приоритетите и програмата за новата година, както и предстоящите за организиране събития и чествания.

Областният управител Марин Кавръков приветства присъстващите и даде своите предложения за отбелязване на юбилейни дати през 2013 година като годишнините от рождението на Сирак Скитник, Стефан Киров и кръглата годишнина от Великоморавската мисия на Светите братя Константин – Кирил Философ и Методий.

Всички гласуваха единодушно и приеха отправените предложения, след което г-н Кавръков награди с грамоти заслужили местни културни дейци, допринесли за развитието и подобряването на българо-руските отношения и културни контакти.

Областният управител показа снимки и видеоматериали от посещението на сливенската делегация в Москва и разказа на аудиторията за откриването на изложбата със сливенските икони, което беше едно от най-значимите събития в културния календар на руската столица през изминалата година и едно огромно признание за Сливен и цяла България.

Снимки

Среща с Дружество за приятелство с РусияСреща с Дружество за приятелство с РусияСреща с Дружество за приятелство с РусияСреща с Дружество за приятелство с РусияСреща с Дружество за приятелство с РусияСреща с Дружество за приятелство с РусияСреща с Дружество за приятелство с РусияСреща с Дружество за приятелство с РусияСреща с Дружество за приятелство с РусияСреща с Дружество за приятелство с РусияСреща с Дружество за приятелство с РусияСреща с Дружество за приятелство с РусияСреща с Дружество за приятелство с РусияСреща с Дружество за приятелство с Русия