Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ Сливен залага на професионалисти

15 юни 2009 13:15,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 14 години, брой четения: 4242
пресконференция

"В листата на ПП ГЕРБ в Сливен не участват професионални политици, а истински професионалисти в сферата, в която работят. В нашата листа няма политическа емоция, а разум и професионализъм." Това каза на пресконференция днес председателката на местната структура Десислава Танева. Поводът за пресконференцията беше стартът на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Сливен и официалното представяне на кандидат-депутатите от листата на ПП ГЕРБ за национален парламент. Листата е съставена от местни хора, номинирани и издигнати от партийните общински организации на ПП ГЕРБ.

 

 

Во­дач на про­по­р­ци­о­нал­на­та ли­с­та и ма­жо­ри­та­рен кан­ди­дат от ПП ГЕРБ е Де­си­с­ла­ва Та­не­ва- ли­дер на об­ла­с­т­на­та стру­к­ту­ра, пре­д­се­да­тел на Об­щин­с­кия съ­вет Сли­вен и из­пъл­ни­те­лен ди­ре­к­тор на "МЕЛ ИН­ВЕСТ ХОЛ­ДИНГ" АД и дъ­щер­ни дру­же­с­т­ва. Вто­ри в ли­с­та­та е бан­ке­рът Ди­ан Чер­вен­кон­дев, ди­ре­к­тор на ОББ АД - клон Сли­вен, сле­д­ван от Юли­а­на Ко­ле­ва, юрист, пре­д­се­да­тел на Ад­во­ка­т­с­ка­та ко­ле­гия Сли­вен. Че­т­вър­ти в ли­с­та­та е Ма­ри­а­на Ива­но­ва - Ни­ко­ло­ва, ад­во­кат, об­щин­с­ки съ­ве­т­ник от ПП ГЕРБ - Но­ва За­го­ра, пе­ти - Га­ля Чен­ко­ва, фи­нан­сов ин­с­пе­к­тор, шести -Здра­в­ко Ко­с­та­ди­нов, уп­ра­ви­тел и собственик на фир­ма "Три­тон", седми е Пе­т­ко Пе­т­ков, ин­же­нер, со­б­с­т­ве­ник на "Аг­ли­ка" АД -Твър­ди­ца, осмият в листата е Би­сер­ка Ва­си­ле­ва-ди­ре­к­тор на ПМГ "До­б­ри Чин­ту­лов", девети - Пей­чо Пей­чев - об­щин­с­ки съ­ве­т­ник от ПП ГЕРБ - Но­ва За­го­ра, пре­зи­дент на Ро­та­ри клуб в Но­ва За­го­ра, десети - д-р Ди­ми­тър Па­в­лов, на­чал­ник на га­с­т­ро­ен­те­ро­ло­ги­ч­но от­де­ле­ние, МБАЛ "Ха­джи Ди­ми­тър" - Сли­вен, на единайсто място - Да­ни­е­ла Дя­ко­ва, оперна певица, ди­ре­к­тор на Сим­фо­ни­ч­ния ор­ке­с­тър - Сли­вен, Ми­лен Ко­ри­с­ти­лов, финансист, в момента кмет на но­во­за­гор­с­ко­то се­ло Кор­тен.

 

 

"Всеки от нашите кандидат -депутати е човек с безспорен авторитет, безусловно доказал се в сектора, в който работи.", каза още Десислава Танева. "Това са хора, които ще работят ефективно, както са го правили досега. Ние нямаме нужда тепърва да се доказваме. Тази предизборна кампания не е начин за оцеляване, начин за реализация. Единственото, което ще направим е да помогнем. Да помогнем да се променят законовите условия, както и условията на живот и работа в страната."

 

 

"Излизаме на тези избори с категоричната убеденост, че ще спечелим, заяви Десислава Танева. По време на нашата кампания ще наблегнем основно на срещи с избирателите. Съзнаваме, че нашите опоненти разполагат с огромен финансов ресурс и в този смисъл кампанията на ГЕРБ ще бъде по-скромна. Ще заложим на разума и прагматизма на нашите съграждани. Ще се постараем да се срещнем с повече хора и да ги мотивираме да гласуват."

 

 

Десислава Танева заяви още, че ПП ГЕРБ излиза сама срещу всички на тези избори. Тя обрисува политическата картина в областта: "ДПС не излъчи мажоритарен кандидат и е видно, че ще подкрепи канидатата на БСП. За съжаление Синята коалиция и НДСВ, чиито избиратели са и наши симпатизанти, издигат мажоритарни кандидати и не можем да очакваме тяхната подкрепа. ПП ГЕРБ излиза сама срещу всички политически опоненти."

 

Припомняме, че довечера от 18.00 часа ПП ГЕРБ Сливен ще открие своята предизборна кампания в Драматичен театър "Стефан Киров". Партията ще представи кандидат-депутатите от листата за национален парламент, както и основните насоки и приоритети на политическата програма на ПП ГЕРБ. Събитието ще продължи с концертна програма на Симфоничен оркестър Сливен. От 20 часа ръководството на ГЕРБ кани своите членове и симпатизанти на коктейл в във фоайето на театъра.