Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ откри предизборната си кампания в Сливен

15 юни 2009 20:21,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 14 години, брой четения: 3024
представяне на кандидат-депутатите от листата на ГЕРБ

ПП ГЕРБ Сливен откри днес предизборната си кампания. Пред препълнената зала на Драматичен театър "Стефан Киров" застанаха всички кандидат-депутати от листата на партията за национален парламент. На събитието липсваше единствено регистрираната под номер единайсет Даниела Дякова, която беше ангажирана с гастрол в чужбина.

 

Официални гости на откриването бяха кметът на Сливен Йордан Лечков, областната управителка Христина Чолакова, кметът на Нова Загора Николай Грозев, заместник-кметовете Недка Енергиева и Радост Костова, секретарят на община Сливен Петя Руменова, общински съветници на ПП ГЕРБ от област Сливен.

 

„ПП ГЕРБ излиза сама срещу всички и ние трябва да впрегнем всичките си усилия в тази битка, обърна се към препълнената зала Десислава Танева, водач на пропорционалната листа и мажоритарен кандидат от ПП ГЕРБ. Вярваме, че с помощта на всички, които ни подкрепят, ще регистрираме една изключително важна победа на 5 юли. Затова трябва да бъдем последователни в действията си.

 

Този момент е много важен за всички нас и за тези, които са решили да се кандидатират за депутати. И макар, че политиката не е начин за реализация за всички нас, единственото, което ще направим е да помогнем. Да помогнем да се подобрят условията за живот в страната с опита и знанията, които има всеки един от нас.

 

Ние можем да работим!”

 

„Гласувайки за ПП ГЕРБ, вие гласувате за размразяването на европейските фондове, тяхното справедливо, честно и своевременно разпределение в българската икономика”, каза вторият в листата Диан Червенкондев.

 

„Вярвам, че ГЕРБ ще успее да спомогне за така желаната от всички нас съдебна реформа и да внесе ред в безумния хаос, който цари в момента”, каза юристката Юлиана Колева, която е под номер три в листата на ПП ГЕРБ.

 

Своите послания към избирателите отправиха още адвокатката от Нова Загора Мариана Иванова - Николова, Галя Ченкова, финансов инспектор, Здравко Костадинов, управител и обственик на фир¬ма "Тритон", Петко Петков, инженер, собственик на "Аглика" АД -Твърдица, Бисерка Василева-директор на ПМГ "Добри Чинтулов", Пейчо Пейчев - общински съветник от ПП ГЕРБ - Нова Загора, президент на Ротари клуб в Нова Загора, д-р Димитър Павлов, началник на гастроентерологично отделение, МБАЛ "Хаджи Димитър" - Сливен и Милен Користилов, финансист, в момента кмет на новозагорското село Кортен.

 

След представянето на дванайсетте кандидат-депутати от листата на ПП ГЕРБ Сливен, на сцената на драматичния театър се качи световноизвестната оперна певица Татяна Шиварова. Събитието продължи с концертна програма на Симфоничен оркестър Сливен.

Снимки

препълнената залаоткриване кампания