Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Валя Радева отправи поздравление на тържествената сесия на Общински съвет – Сливен

24 октомври 2014 16:03,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 808
Поздравление от областния управител Валя Радева

Тържествена сесия на Общински съвет Сливен по повод празника на Сливен се проведе на 24.10.2014 г. в зала „Май”. Официални гости, общински съветници и граждани и гости на града се събраха, за да отправят и чуят поздравленията към Общински съвет Сливен.

Под председателството на Мария Григорова се проведе тържественото заседание, с откриването на което тя отправи своето поздравление за предстоящият празник - Димитровден.

Официални гости на събитието бяха Негово Високопреосвещенство митрополит Иоаникий, кметът Кольо Милев, областният управител Валя Радева, председателят на Окръжен съд – Сливен Къню Жеков, както избрани през м. октомври 2014 г. за народни представители.

„За мен е чест и удоволствие да отправя своите поздравления към вас за Димитровден – Денят на Сливен!

Почитайки днес паметта на Свети Димитър Солунски и отбелязвайки празникът на катедралния храм на Сливен, най-искреното ми пожелание към вас е да бъдете здрави и закриляни, добри в думите и делата си и благосклонни към нуждаещите се.

Нашият град е преминавал през много изпитания в годините, изправяйки се неведнъж пред внушителни препятствия. Но сливенци – и гражданите, и избраните да отговарят за града, винаги са съумявали да дадат всичко от себе си, за да се преборят и да продължат напред.

Пожелавам същото и в бъдеще – воля за справяне с трудностите и добронамереност – защото единството и разбирателството са ключът към добрите постижения!

Пожелавам ви да продължите да градите и развивате Сливен – всеки според своите сили и възможности, но винаги отговорно и гледайки години напред, когато поколенията ще наследят това, което ние ще им оставим!”, каза Валя Радева в пожеланието си.

На тържественото заседание бяха наградени с почетен знак отличени граждани, спомогнали с дейността си за развитието на Сливен в различни направления.

Грамоти и медали получиха и ученици, наградени за високи резултати в национални и международни олимпиади и състезания.

Снимки

Общински съветници на тържественото заседниеНаграждаване