Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Активно участие на младежи от Сливен в Летния университет на МГЕРБ във Варна

29 август 2015 10:17, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 2361
---

Представители на младежката организация на ГЕРБ в Сливен участват в осмия редовен Летен университет на МГЕРБ, който се провежда във Варна под мотото „‪#‎BG265‬”. Сред тях са Христо Котов, който е член на националното ръководство на младежката организация, областният координатор на МГЕРБ-Сливен Даниела Христова, както и членове на структурите в Твърдица, Нова Загора и Котел.

Във форума участват 220 младежи от цялата страна. Събитието беше открито от председателя на Предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който каза, че силата на ГЕРБ е да гради мостове. „Вашият поглед е жизнено важен за нас. Вие сте хората, които трябва да останете тук, да градите България и да развивате своя потенциал. Важно е всичко, което правим в ГЕРБ, да се противопоставя на популизма. Това, което имате Вие, младите, като перспектива днес, смятате ли, че щеше да бъде възможно, ако България не беше част от силна и обединена Европа”, каза Цветанов.

 

Сред лекторите на семинара е министърът на земеделието и храните Десислава Танева. Тя запозна младежите с политиките на Министерството на земеделието и храните (МЗХ), и целите, които екипът си поставя, а именно - развитие на едно балансирано земеделие.

„Радвам се на огромния интерес на младите хора към въпросите, свързани с отрасъл "Земеделие". Оказа се, че много от тях се занимават именно със земеделие, което е много положително за развитието на страната ни. Министерството на земеделието и храните прави всичко възможно този отрасъл от икономиката да бъде по-атрактивен и привлекателен за младите хора”, каза Десислава Танева.

Гости на форума са евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, Андрей Ковачев, Владимир Уручев, Ева Паунова, Емил Радев и Андрей Новаков, министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова, зам.-министърът на младежта и спорта Калин Каменов и др.

Снимки

---------