Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заслужени награди за ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“

29 октомври 2016 00:13, Николай Димитров (ГПЗЕ )
Излъчване: ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" преди 7 години, брой четения: 3178
Лауреатът в категория "Учител на годината", г-жа Ненчева

На 28 октомври 2016 год. в РУО-Сливен се проведе тържество по повод Деня на народните будители. За пета поредна година бе връчена наградата „Софроний Врачански“ на РУО- Сливен. Тя се връчва за високи постижения в системата на народната просвета или цялостна високопрофесионална дейност в областта на просветата. Наградата е индивидуална или колективна и се присъжда на директори, учители и педагогически екипи от детските и учебни заведения на територията на Област Сливен.

В категория „Екип, колектив на годината" в системата на средното образование, удостоен с отличието т.г., е екипът на Езиковата гимназия „Захарий Стоянов“ за високи постижения в сферата на образованието: в учебно- възпитателния процес, в областни и национални олимпиади, държавни зрелостни изпити, международни и национални конкурси в извънкласните дейности и др.

В категория „Учител на годината" в гимназиален етап на образование е удостоена Величка Илиева Ненчева– учител по история и цивилизация, която бе предложена за номинация и удостояване с наградата за цялостната й педагогическа и извънкласна работа, както и за високите постижения на нейните ученици.

Това са поредните награди на името на „Софроний Врачански“ за Езиковата гимназия в нашия град, след като през 2012 носител на най-високото отличие, Специалната награда „Софроний Врачански“, бе г-жа Надежда Койчева-учител по немски език, а през 2014, носител на високото отличие е Соня Келеведжиева- учител по български език и литература.

Това е признание за труда на учителите от ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“ за всеотдайността в работата им за възпитанието и обучението на младите хора от Сливен.

Мотивирани сме да работим все така дръзновено, с любов и ентусиазъм и в идните години!