Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Лица с увреждания, които не са в списъка за социално подпомагане, получават дърва за огрев на по-ниски цени

13 юли 2017 11:17,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 570

Лица с увреждания, които не са в списъка за социално подпомагане, получават дърва за огрев на по-ниски цени

Община Сливен осигурява на хора с увреждания по определен списък дърва за огрев на преференциални цени за зимния период 2017-2018 година. По 4 кубика смесени широколистни дърва ще бъдат разпределени на хора с над 71 процента намалена работоспособност, които са подали заявление в определения срок и не са подпомагани от Дирекция „Социално подпомагане” за отоплителния сезон.

Количествата са определени еднократно за домакинство и трябва да бъдат заплатени след утвърждаването на списъка на правоимащите лица от кмета на Сливен.

Стойността на 4 кубика дърва за огрев е 29 (двадесет и девет) лева с включен ДДС за 1 пространствен кубически метър, като заплащането ще се извършва в касата на Общинското предприятие „Земеделие, гори и водни ресурси” Сливен срещу представена лична карта / паспорт/.

Транспортирането на дървата за огрев се организира и заплаща от лицата в утвърдения списък. Дървата ще се получават от временни складове, намиращи се в общинска горска територия.

Срокът за подаването на комплекта от документи (заявление по образец, копие на Експертно решение на ТЕЛК и документ за самоличност-за справка) е от 17 юли до 4 август 2017г., включително в Център за административно обслужване на Община Сливен (Деловодство). След определения срок ще се изготви списък с класираните и отговарящи на критериите лица.

13.07.2017г.