Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен осъжда вандалските прояви

13 юли 2017 12:10,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 616
Община Сливен осъжда вандалските прояви

Граждани сигнализираха за две потрошени пейки, поставени от Община Сливен преди два месеца до паметника на Таньо войвода, близо до обръщалото на тролеите в квартал "Клуцохор". Предполага се, че вандалският акт е извършен тази нощ. Пейките са пречупени на две. Надяваме се служителите на полицията да разкрият извършителите, които да понесат заслужено наказание.

Подобни посегателства са извършвани не веднъж. Чупени са кошчета за смет и други новопоставени съоръжения. Тази година вандали посегнаха и на великденската украса в парк "Юнак", само ден след като тя беше монтирана. Преди това неизвестни извършители разбиха склада за съхранение на коледната украса и изпочупиха елементи за хиляди левове.

Община Сливен осъжда тези престъпления и призовава за отговорно отношение на всички към общата собственост! Поставянето на нови съоръжения е в името на гражданите, тяхното удобство и потребности. Нека ценим всяка, дори и малка стъпка, която се предприема по отношение подобряване на условията за живот и по-приветлива визия на града.

Община Сливен апелира към гражданите, които станат свидетели на вандалски прояви, да сигнализират за това в администрацията или на тел. 112.

 

13.07.2017г.