Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Съвети при избор на сватбен фотограф

16 февруари 2018 17:56, Камен Едрев (Сливен НЕТ)
Излъчване: Без източник преди 6 години, брой четения: 1042
Сватбен фотограф Бургас

1. Философия

За някои неща от сватбената подготовка наистина не е нужно да се интересувате от философията на продавача. Когато става дума за сватбената фотография обаче, нещата не седят по този начин. Шансовете са, че ще прекарате повече време с вашия сватбен фотограф, отколкото с Вашите кумове по време на вашия сватбен ден, така постарайте се да се спрете на фотограф с който се разбирате лесно. Вижте как се е представил по въпроса един сватбен фотограф в Бургас.

 

2. Харесвате ли фотографа?

След като сте стеснили избора си до няколко фотографи, чиято работа харесвате и чиято философия сякаш желаете, инициирайте контакт с тях - разговор по телефона, видео разговор или среща на живо - във всеки от изброените варианти ще можете да усетите как се чувствате спрямо всеки един от фотографите.

 

3. Цена и включени услуги

Когато разглеждате ценообразуването на някого, бъдете внимателни - бъдете сигърни какво точно е включено в пакета, който търсите. Един професионалист, който се занимава със сватбена фотография цени времето си, но въпреки това излишно надутите цени не гарантират най-високо качество на работа.

 

4. Обработка на снимките

Много голяма част от работата на съвременните фотографи се извършва в последващата обработка на снимките. Когато разглеждате портфолиото на фотографа, е полезно да знаете, че изображенията не излизат от камерата по начина, по който ги виждате.

 

5. Доставка

След като сватбата ви се е случила, ще искате да получите и снимките си по възможно най-бързия начин. Преди да изберете фотограф е важно да разберете и колко време ще отнеме обработката на снимките. Това далеч не е най-важния фактор, но точността на фотографът е от съществено значение.