Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Приказни герои дефилираха по главната улица в Сливен

10 май 2018 19:57, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 6 години, брой четения: 2134
Карнавално шествие

Ученици и учители от ОУ "Елисавета Багряна", облечени като приказни герои, дефилираха по главната улица в Сливен. Те се включиха в карнавалното шествие, което се организира традиционно по време на Националния фестивал на детската книга.

В проявата на 9 май участва и мажоретният ни състав, който заедно с други мажоретни състави от училища от община Сливен, водиха дефилето.

Участниците преминаха по главната улица и стигнаха до Драматичен театър "Стефан Киров". Преди това, пред сградата на Община Сливен, те бяха посрещнати от патрона на фестивала, г-жа Цвета Караянчева, членове на Организационния комитет и гости.

Шествието развълнува и малки, и големи, които не пропуснаха да си направят множество снимки.

Ученици и учители от ОУ "Елисавета Багряна" посетиха и други събития в рамките на Националния фестивал на детската книга, с което учебното заведение заявява своята подкрепа към проявата.

Снимки

Карнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествие