Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев поздрави новия губернатор на област Воронеж

15 септември 2018 12:36, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 640
---

Най-добри пожелания в свое писмо изпрати кметът на Сливен Стефан Радев до новоизбрания губернатор на област Воронеж Александр Гусев.

Град Воронеж е побратимен на Сливен. През 2016 г. официална делегация, водена от кмета Стефан Радев е приета лично от Александр Гусев, който тогава е бил кмет на руския град.

В писмото от името на кмета на Сливен се казва: „За мен е голяма чест да Ви поздравя по повод встъпването Ви в длъжност като Губернатор на Воронежка област. Подкрепата на гражданите е ясно доказателство за безспорните Ви успехи на ръководител на градската администрация и за доверието, което сте спечелил през последните години“. В поздравлението до Гусев се казва още: „Бих желал да изразя благодарността си за личния Ви принос за поддържане доброто ниво на побратимените взаимоотношения между градовете ни, за неизменното топло и сърдечно гостоприемство. Надявам се и в бъдеще да си сътрудничим и да развиваме нашите връзки. На добър час на високата управленска длъжност“.

Кметът използва случая, за да поздрави и жителите на град Воронеж по случай днешния празник на града, като им пожелава здраве, мир и благоденствие.

Стефан Радев е изпратил покана до кмета на побратимения руски град за гостуване на делегация, която да участва в празника на града – Димитровден.

15.09.2018 г.