Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Приемен ден на народните представители Десислава Танева и Диан Червенкондев

11 октомври 2010 21:23,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 13 години, брой четения: 2065

Повече от 5 часа продължи приемният ден на сливенските депутати от ГЕРБ Десислава Танева и Диан Червенкондев. 27 човека минаха през офиса на ГЕРБ за да споделят с двамата народни представители своите проблеми.

Голяма част от гражданите бяха земеделските производители, които споделиха с Областния лидер на ГЕРБ и председател на Комисията по земеделие в Народното събрание Десислава Танева проблеми, свързани със застъпвания на земеделски земи. Тя обясни, че срокът за изчистване на застъпванията е удължен, така че да се даде максимален срок на производителите да се снабдят с необходимите докумети, доказващи на кого са правата.

Други посетители на депутатската приемна споделиха и потърсиха съдействие от народните избраници за множество лични проблеми, свързани основно с безработицата и трудностите, които срещат при търсене на работа.

Народните представители от ГЕРБ - Сливен приемат граждани след предварително записване, всеки понеделник в офиса на партията в града, намиращ се на бул. “Цар Освободител” 17.