Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Депутатите от ГЕРБ-Сливен ще участват във форум за образованието

17 ноември 2010 15:46,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 13 години, брой четения: 1893

Народните представители от ПП ГЕРБ Десислава Танева, Юлиана Колева и Диан Червенкондев ще участват в кръгла маса на тема „Качественото професионално образование в училищата в област Сливен - споделена отговорност”. Тя ще се проведе на 22 ноември в конферентната зала на областна администрация.

Участие в срещата ще вземат още ръководството на областна управа, Бисерка Василева - началник на РИО - Сливен, кметове на общини, представители на регионални сдружения на предприемачите и браншови организации съюзи в област Сливен, синдикати, РСЗ - Бургас, дирекциите „Бюро по труда”, директори на професионални гимназии и други училища, в които се провежда професионално обучение.

По време на кръглата маса инж. Славка Тошева – старши експерт по професионално образование в РИО – Сливен, ще представи училищната мрежа за професионално образование и обучение в област Сливен, нейното състояние, държавния план-прием, проблемите и перспективите в сферата на професионалното образование.

Ще бъдат съобщени и резултатите от проведена анкета с работодатели за проучване потребностите им от квалифицирани кадри. В програмата е предвидена дискусия по поставените въпроси, проблемите и предстоящите задачи.