Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител присъства на първото общо събрание на Сдружението на общините Ямбол, Сливен, Нова Загора, „Тунджа” и Стралджа..

18 ноември 2010 11:24,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1106

Днес, 18 ноември 2010 г. в град Ямбол, областният управител г-н Марин Кавръков присъства на първото общо събрание на Сдружението на общините Ямбол, Сливен, Нова Загора, „Тунджа” и Стралджа за изграждане на система за регионално управление на отпадъците.

В събранието участваха представители на общините и членовете на сдружението заместник – кметовете на община Ямбол – г-н Иван Кърцъков и г-жа Надя Данкинова, кметът на Сливен г-н Йордан Лечков, г-жа Данка Чиликова, заместник – кмет на Нова Загора, както и заместник кметовете на Стралджа и „Тунджа” г-жа Атанаска Кабакова и г-н Пенчо Пенев, както и областният управител Ямбол г-жа Таня Димитрова.

За председател на сдружението бе избран кметът на Сливен г-н Йордан Лечков. Общото събрание реши да отложи за следващото заседание приемането на вътрешни правила за работа на сдружението. До тогава ще бъдат определени поименно и служителите от всички общини, които ще подпомагат и осигуряват дейността на сдружението.

Сдружението е етап от дейностите по проект „Техническа помощ за създаване на система за интегрирано управление на отпадъците в регион Ямбол /общини Ямбол, Сливен, Нова Загора, „Тунджа” и Стралджа/.