Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител проведе работна среща с ОИЦ Сливен

13 септември 2023 15:44, Гергана Георгиева (Областна администрация Сливен)
Излъчване: Област Сливен преди 7 месеца, брой четения: 291
срещата днес

Областният управител Марин Христов проведе работна среща с представители на Областния информационен център Сливен, в лицето на г-жа Весела Омайникова -управител и г-жа Бонка Андреева –експерт “Комуникация, информация и логистика“.

Целта на срещата бе продължаване на добрата съвместна работа между Областна администрация Сливен и центъра, с цел предоставяне на информация за Европейската Кохезионна политика в България и нейните цели.

Областният информационен център е мястото, където всички заинтересовани страни и граждани могат да получат информация за какво може да се кандидатства и какви са възможностите за финансиране.

От изказаното по време на срещата стана ясно, че за програмен период от 2021-до 2027г. България разполага с над 23 млрд. лева от Европейските фондове за споделено управление за постигане на ресурсно-ефективна и конкурентноспособна икономика, за засилване научноизследователските и иновационни дейности, за устойчиво управление и използване на природните ресурси, за подобряване на транспортната свързаност, развитие на човешкия капитал и интегрирано развитие на регионите.